Login/Registracija

Pevao “Profesorice, nauči me džidži – midži”, izazvao skandal, a malo ko zna da ovaj pevač ima čak tri FAKULTETSKE DIPLOME

Kada vam kažemo Goran Žižak, verovatno nemate pojma o kom pevaču je reč, ali kad kažemo DJ Krmak, svi znate o kome se radi. Jedan od najekstravagantnijih pevača na našim prostorima, čiji tekstovi često umeju da budu vrcavi i provokativni, godinama uspeva da svojim izgledom skrene pažnju na sebe i izazove različite komentare, zbog često je često i na meti kritika. Baš zbog toga retko ko bi pomislio da spada u najobrazovanije javne ličnosti na našim prostorima.

Gospodin DJ Krmak prkosi svom umetničkom imenu i stečenim fakultetskim diplomama pokazuje da je, ipak, sve šoubiznis, budući da ima završena čak tri fakulteta i to Pravni, Filozofski i Bogoslovski.

Njegov hit “Profesorice” i stihovi “Nauči me džidži –midži”, kao i „Moji školski dani prolazili su po moru, nikad nisam želeo da idem u školu“ prkose njegovom obrazovanju, a svojevremeno je spot za ovu numeru izazvao skandal i pobunu brojnih roditelja, pa je tadašnji ministar prosvete tražio i vanredni inspekcijski nalog škole u kojoj je sniman spot. 

Oženio nam se i di-džej Krmak

Ipak, pevač je ostao dosledan svom pevačkom fazonu i nikada nije obraćao pažnju na kritike, kao što do sad nije javno govorio ni o svom obrazovanju. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić