Login/Registracija

Pevačicina mama ISPUNILA Peji želju: „Ona je namazana žena“

Čini se da je pevačica Andreana Čekić jedna od najvoljenijih među kolegama, a nedavno je dobila i titulu estradne kume. Međutim, malo ko zna da su ona i voditelj Zoran Pejić Peja osim saradnici i dugogodišnji prijatelji.

–  Malo ko zna da smo mi veliki drugari i prijatelji. Ovom prilikom želim tebi i tvojoj mami posebno da se zahvalim na šperipsu, ja to obožavam. Moram da kažem koliko je Andreanina mama Sonja pametna žena. U toku razgovora kada smo se čuli jednom prilikom pitala me je šta volim po Beču da jedem i ja sam joj tad rekao, ona je to odmah zapamtila. I kada su pna i Andreana pozvali mene i moju suprugu na ručak i kada sam ja video sperips baš sam se iznenadio- ispričao je Peja.


– Moja mama je jedna namazana žena i voli pravo društvo. Jako mi je drago što si sa suprugom došao kod mene kući u Beč i proveli smo zaista nekoliko lepih sati- istakla je pevačica.

Osim što se privatno znaju, voditelj je otkrio da je ona jedna od pevačica za koju mu skoro svakodnevno stižu poruke u velikom broju od vernih pratilaca i gledaoca njegove emisije „Pesmom za dušu“. Na iznenađenje mnogih, Peja je otkrio da mahom žene žele da je vide kraj malih ekrana, što im je on nedavno i ispunio.


– To je toliko lepo kada žena ženi uputi kompliment. Svesna sam da imam mnogo ženske publike, to vidim na terenu i to je nešto predivno. Kako kažu gde su žene tu su i muškarci, tako da ja uvek nekako napunim klub (smeh). Mada ne vole oni mene samo zbog pesme i glasa, ja na toj bini prospem svoju dušu, a oni to prepoznaju- rekla je Andreana ponosno.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović