Login/Registracija

PRIRODNIJI LOOK JE OPET U MODI: Dame sa estrade masovno vade silikone iz grudi, razlog je neverovatan

Svedoci smo da je u šoubiznisu i te kako bitan fizički izgled, te se pevačice trude da stalnim korekcijama na svom telu izgledaju uvek kao da su sišle sa modne piste ili nekog časopisa.

S obzirom da teže ka savršenstvu i privlačnijem izgledu mnoge odlaze kod plastičnog hirurga, ali ima i onih koji se i nakon svega vraćaju prirodnijem izgledu, te su rado izvadile silikone.

Stoja Novaković je među prvima na estradi odlučila da se „veštačkih grudi“ oslobodi iz prvenstveno zdravstvenih razloga.

Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam, nema potrebe. Imala sam problem sa leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila– ispričala je pevačica svojevremeno svoje razloge zbog kojih je odlučila da se vrati prirodnijem izgledu.

Pevačica Tina Ivanović je 2019. godine priznala da je takođe izvadila silikone iz grude, te da više nikad neće pribegavati estetskim operacijama.

Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sada sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sada sam prirodna. Mnogo je lepše kada si prirodan.. prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi… sve prirodno– izjavila je Tina.

Jelena Gerbec, nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, priznala je da je bila nezadovoljna kada je ugradila silikone i da je jedva čekala da ih izvadi.

Ja ne znam šta je meni, ja sam izgleda neka čudna osoba. Stavim grudi, pa izvadim, udam se, pa se razvedem, pa se opet vratim. Ne oblačim se provokativno i te grudi nikad nisam stavila u dekolte. Kada sam ih ugradila bila sam nezadovoljna i nesrećna. Nisam ja taj tip devojke. Čekala sam samo da prođe period da mogu opet pod anesteziju i da ih izvadim– iskrena je Jelena.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić