Login/Registracija

Pevačica zbog ljubavi bila spremna na sve: „Bacala sam izmišljeno smeće na deset minuta“

Marina Visković jedna je od retkih pevačica koja svakodnevno na svom Instagram profilu bez dlake na jeziku govori o svim temama. Nakon raskida dugogodišnje veze ne krije da uživa u samoći, a sada je priznala koliko je pravih jubavi do sada imala.

– Jednu. Frapirana sam i ponosna na količinu ljubavi koju mogu da dam svom muškarcu ali više neću, usmeravam je ka sebi i ka Atiju i mnogo mi je lepo- priznala je pevačica, aludirajući na svog psa čije fotke svakodnevno kači na društvenim mrežama.

Nije prva koja se rado seti svoje prve ljubavi, te je odlučila da ispriča sve o svojoj devojačkoj ljubavi.

– Klecanje kolena i zaplitanje jezikom. Živeo je pored moje drugarice tako da vam je jasno da nisam izbijala iz njene kuće i bacala sam izmišljeno smeće na svakih deset minuta- nasmejala je Marina svoje pratioce.

Mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih dama sa javne scene, a nije ni čudo budući da svaki slobodan trenutak posvećuje ozbiljnim trenzima. Jasno je da nije sve u fizičkom izgledu, a Marina se može povaliti svojim smislom za humor i šarmom koji poseduje.

– Šta hraniš u seni to i raste. Ako zalivaš ljubav, lepotu, dobrotu to onda raste. Nemaš vremena za druge stvari! Ima li šta gore od ogorčenih ljudi koji ne vole sebe i koji su mrzovoljni, a svaki dan imaju priliku to da promene- zaključila je Viskovićeva.

POGLEDAJTE I

Marina Visković BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Ne mogu da PREBOLIM tu činjenicu“

Marina Visković šokirala izjavom: „Maltretirala bih konobare, spremačicama držala predavanje“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović