Login/Registracija

Pevačica pretila ODLASKOM IZ EMISIJE, a sad se kaje: „Da sam znala da ćeš mi biti SNAJKA, PREĆUTALA BIH“

Uvek vesela i dobro raspoložena, Vera Matović gostovala je juče na Grand televiziji u okviru emisije „Grand Magazin“.


Voditeljka Sanja Ćulibrk na samom početku prisetila se njenog prethodnog gostovanja kada je njen hit „Miki Milane“ doživeo novi talas enormne popularnosti, a pevačica zapretila da odlazi iz emisije ukoliko joj ne puste tu numeru.

– Prošli put kada si bila u „Grand Magazinu“ bilo je da li ćemo pustiti tvoj hit svuda je postalo viralno toliko pregleda ima i sada sam insitirala prvo da se pusti „Miki Milane“– rekla je vodteljka, a zatim je usledio neočekivan odgovor pevačice.


– Da sam znala da ćeš da mi budeš snajka, u mom kraju tamo, ne bih tako odreagovala prećutala bih ali pošto si sad snajka sve ti je oprošteno– kroz smeh je istakla Vera.

Iako je čuveni hit snimljen davne 2009. godine, a danas se sluša sa istim, možda i većim žarom nego tada usled ekspanzije društvenih mreža dokaz je da se dobra pesma nema rok trajanja.


– Pesma je stavila krunu na sve one nagrade koja sam ja imala, a ima  ih oko 40. Ne volim da se hvalim, ali ja sam stvarno ponosna na sve što sam do sada uradila– objasnila je ona.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

„Sita sam aviona i kola“ Nećete verovati ČIME Vera Matović ide na odmor,nosi i ŠIFONJER (VIDEO)

Pored VILE OD SKORO 4 MILIONA, Vera Matović ima još jednu nekretninu koja IZGLEDA KAO DVORAC! (FOTO)

Autor: S. Čumić