Login/Registracija

Pevačica OTIŠLA U PROVOD, PA ZAVRIŠLA U SUZAMA: „Bilo mi je teško! Plakala sam kao kiša“

Nakon što se nedavno porodila, Marija Mikić, vratila se na scenu, ali je odlučila da nastupe ima u dosta manjem intenzitetu kako ne bi zapostavila svoju mezimicu Đurđu. 


Tranzicija u „normalan“ život uglavnom ide po planu, a ona i njen verenik Jovan ove nedelje bili su gosti na venčanju Đorđa Đokovića gde su se sjajno proveli.

– Svi pevači su bili fenomenalni, na visini zadatka, nisam nikada bila na nastupu Željka Samardžića, pa mi je to posebno bilo zanimljivo. Sve je bilo savršeno do svakog detalja. Dobili smo lepe poklone dobrodošlice koji će nam ostati za uspomenu, a najbitnija uspomena je druženje ova dva dana i slavljenje nečega lepog – kaže Mikićeva i ne krije zadovoljstvo što je imala priliku da zapeva sa srpskim asom.

– I lepo je bilo pevati rame uz rame sa najboljim na svetu – sa Noletom.


Iako se na snimcima videlo da je srećna, zadovoljna i da se odlično provodi, ne krije da joj je razdvojenost od Đurđe teško pala.

– Baka i tetka su je čuvale dva dana, a ja sam plakala kao kiša jer se do sada nikada nisam odvojila od nje toliko osim kad idem da pevam, a to je na tri, četiri sata i ona tada spava. Baš mi je bilo teško – prenosi Blic.

BONUS VIDE


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić