Pevačica organizovala romantično putovanje, a Ivan Mileusnić se naljutio!

Pevačica Danijela Karić sa suprugom Ivanom Mileusnićem i decom trenutno boravi na Zlatiboru, a ovo putovanje je organizovala u tajnosti te kao iznenađenje Ivanu.

Kako navode mediji, Danijela je celo putovanje organizovala bez znanja svog izabranika, a on kada je saznao burno je odreagovao s obzirom na to da se inače ne kreću mnogo niti se viđaju sa drugim ljudima.

Pevač kaže kako su mu za putovanje rekla deca, i kako on to, u prvi mah, nije prihvatio, međutim, kada mu je pevačica objasnila da će i tamo biti izolovani Ivan je spustio loptu i pristao.

9a2cf31f04cc88f0d29baff0c8c8b2bae37e364e

-Prvo sam bio ljut jer me nisu pitali za takvu stvar i odluku, a mesecima nigde ne idemo osim što prošetamo u blizini kuće, i to tamo gde nema ljudi u blizini. Danijela mi je objasnila da idemo na Zlatibor, a onda sam tek odlepio od napada nervoze jer znam da je tamo uoči Nove godine i dečjih raspusta uvek gužva i previše ljudi, a dogovorili smo se da ove zime preskačemo skijanje. Međutim, kada mi je objasnila da idemo na neko izolovano, bajkovito mesto koje nije u centru Zlatibora, da ćemo imati na raspolaganju kućicu od drveta koja ima sve što nam treba, kuhinju da sami kuvamo, zaseban ulaz, dvorište, kamin, da je izvan centra – ovo mi je možda jedno od najdražih iznenađenja – ispričao je Mileusnić za Kurir.

Sudeći po objavama na Instagramu deluje da se Ivan odlično provodi sa porodicom, a ljubav sa izabranicom cveta.

PROČITAJTE I 

Šta to zajedničko imaju Petar Mitić i Ivan Mileusnić? (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić