Login/Registracija

Pevačica ne prestaje da kuka za gospodinom pravim: „NE ŽELIM DA BUDEM SAMOHRANA MAJKA“

Karijera je reč koja najbolje opisuje trenutni život Aleksandre Bursać, iako je pitanja o ljubavnom životu ne zaobilaze, ali ona još uvek strpljivo čega „gospodina pravog“.

– Ne žalim se ja samo kukam jer mi je dosta zezanja. Imam trideset i tri godine i treba da se pozabavim stvarima kao što je porodica i da se ostvarim na tom polju, ali polako. Kada onaj gore kaže da sam spremna, to je to- iskrena je pevačica.


Čak ni ptirisak od strane najbližih ne izostaje budući da je i članovi familije svakodnevno pitaju kako je moguće da je još uvek sama.

– Svi me pitaju kako je moguće da nemam nikoga, ma misle ljudi da mene svi jure. Teško je pronaći nekoga ko će da shvati moj posao, ko će umeti da me isprati i sve ono što ide uz mene. Na žalost ne znam šta se tu dešava- objasnila je.


Danas se mnoge žene odlučuju da same odgajaju decu i da ih rađaju bez partnera, međutim Alekasandra i dalje mašta o pravoj ljubavi i velikoj porodici.

– Teško je biti samohrana majka. Recimo moja majka je odgajala sama mene i sestru i znam koliko joj je bilo teško, a meni bi pogotovo bilo zato što se bavim ovim poslom. Sigurno da bi mi tri puta teže bilo. Možda bi mi moja majka pomogla, ali ne vidim sebe samu jednostavno- ispričala je Aleksandra.


BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović