Login/Registracija

Pevačica IZAZVALA Sanju Kužet na MEČ: KOJA POBEĐUJE?

Pevačica Ilda Šaulić osim ljubavi prema muzici ima veliku strast prema tenisu. Kako je više puta isticala svoje detinjstvo posvetila je naporni treminzima i vežbanju što je pokušala da prense i na svoju naslednicu, ali na žalost bezuspešno.

– Ona je samo jednom došla na trening, odmah odustala i otišla sa tatom da igra fudbal! (smeh) Promašila je jednom i odustala, to ne liči na nju ali eto ne znam šta se desilo- ispričala je Ilda.

Nedavno je Šabanova naslednica rešila da ispuni svoj san i otvorila teniski centar u Americi i postala trener u čemu posebno uživa.

– Čekaju me i ovog leta treneserske obaveze u Americi. Prošle godine sam počela sa tim i podučavam dečicu. To mi je veliko zadovoljstvo  i lep posao! Biloo je jako lepo i uspešno ovog leta, tako da se nadam da će i ovog- rekla je Ilda u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Kako se i Sanja Kužet već dugo bavi belim sportom Ilda je voditeljki predložila da zakažu termin i odigraju jedan dobar turnir.

– Kada smo već kod sporta ti i ja bi mogle da zakažemo jedan tenis. Pratim te i znam da igraš, a sezona se otvorila- predložila je Šaulićeva što je Sanja sa osmehom prihvatila.

POGLEDAJTE I

„Sebi sam najveća CARICA“: Zbog OVOG PODVIGA Sanji Kužet SKIDAMO KAPU

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović