Pevačica htela da zove mamu Tee Tairović: „Zašto da joj ne kažem“

anci i tea

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, pevačica Andrijana Anči Dabetić umela je da skrene pažnju na sebe kako glasom, tako i stasom. Tokom 30- godišnje karijere, pogotovo na početku umela je da provokativnim naslovnicama i kalendarima izaziva različite komentare i reakcije, a sad je progovorila o skidanju mlađih koleginica.

Kako je rekla, sve ide u skladu sa godinama, pa i to da se pevačice danas razgolite na sceni i društvenim mrežama.

Ja sam se slikala i provokativno, imala i provokativne kalendare i naslovne strane, bili su tu i raznorazni paparaci, zamisli da sad ja osuđujem nekog ko isto danas tako radi. Zašto? – rekla je Anči i otkrila da u potpunosti podržava, kako je rekla, trenutno najpopularniju pevačicu kod nas Teu Tairović i da je zbog toga htela da interveniše kod njene mame, inače njene sugrađanke.

 -Pošto joj je mama iz Berana, odmah da kažem da nisam pristrasna, rekla sam da ću je zvati da joj kažem da njen menadžmet treba da joj podigne cenu. Cura radi punom parom, zna da radi posao, ima hit album i zašto da ne iskoristi svojih pet minuta?! A ne da kažem „Joj, reci joj da se zakopča“… Ne, nego srećo moja, sad ti je vreme da se raskopčaš –poručila je Anči mlađanoj koleginici.

acd1e01a5db28e2de34e8650487236d94953cd57

NE PROPUSTITE

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić