Login/Registracija

Pevačica HOĆE DA PARIRA mlađim koleginicama, na snimanje došla SAMO U KOŠULJI, pa poručila: „Ja se ne predajem“

Pevačica Jelena Lalović poznatija kao Jellena tvrdi da scena i šou-biznis zahtevaju nešto drugačije i da javne ličnosti nikako ne smeju biti dosadne, te se ona uvek trudi da publici ponudi nešto interesantno, međutim u privatnom izdanju je drugačija i mnogo opuštenija.

Međutim, sve je iznenadila kada se na snimanje jedne Grandove emisije pojavila u neočekivanom izdanju, a na sebi je imala samo košulju.

– Ja imam jednu pesmu koja se zove „Ja se ne predajem“. Treba biti malo čudniji, neobičniji i ne treba da budeš dosadan. Uvek kažu: „Pa kaži nešto, uradi nešto, razvedi se, nešto napravi“, ali eto… Ja sam danas obukla samo košulju… – rekla je ona u emisiji „Grand news“ i dodala:

– Ja se na nastupima vrlo otvorim, ali kad idem negde hoću da se osetim opušteno i evo sad sam videla da je Severina nastupila u trenerci, to je neverovatno, to je super, ali to ne može svako. Bukvalno je ceo koncert žena otpevala u trenerci i nekim čizmama i onda sam ja bila u šoku. Kad radiš ovaj posao svi vole da vide i nogu i vrat, sve je to u službi posla, ali kad se zavesa spusti i kad se krene kući, to je to…


Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić