Login/Registracija

Pevač RASPLAKAO voditeljku usred emisije: „Nikada ga neću zaboraviti, ali život ide dalje“

Ljubitelji životinja svoje kućne ljubimce doživljavaju kao svoje članove porodice, a pevači često kažu da se nakon napornih nastupa i noćnih tezgi najviše raduju dolasku kući upravo zato što ih njihovi mezimci sa radošću dočekaju.

Upravo zbog toga kažu da je bol nakon njihovog odlaska jednak bolu nakon gubitka člana porodice, a to je na žalost osetio i pevač Aleksandar Misojčić poznatiji kao Xander.

Uprkos neverovatnog tugi, Xander se poput pravog profesionalca ojavio na snimanju emisije gde je bukvalno do ivice suza doveo voditeljku Vesnu Milanović.

-Ja samo ne smem da kažem jednu tužnu stvar koja se desila, Vesna njemu je danas uginuo pas- rekao je Siniša Medić, a u prvi mah Vesna nije ogla da izusti ni jednu reč.

-Da, na žalost, ali život ide dalje i sa osmehom, mene muzika održava. Muzika je nešto što najviše na svetu volim pored moje porodice iako je moj pas bio kao član porodice i svakako ga nikada neću zaboraviti. Ali zbog posla moram da budem nasmejan, tu sam da za sve pevam i da na najbolji mogući načuin prezentujem svoju muziku i da pevam najbolje što mogu- rekao je Xander.

-Vesna je gotova!-dobacio je Siniša Medić dok je voditeljka sa suzama u očima i knedlom u grlu uspela samo da izusti „Užas!“.

Inače Vesna MIlanović je neko ko obožava životinje, a na društvenim mrežama često objavljuje svog bišona Mocu koga doživljava kao člana porodice.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović