Login/Registracija

Pevač RASPAMETIO FRANCUZE! Dizali ga u NEBESA, on šokiran: „Došlo mi je da im dam ceo BAKŠIŠ“ (VIDEO)

Pevač Dejan Ćirković Ćira bio je specijalni gost na svadbi jednog srpsko-francuskog para u Aleksandrovcu, gde je napravio atmosferu za pamćenje. 

Naime, kako su zvanice bile iz Srbije i Francuske mladenci su se potrudili da ugode svačijem muzičkom ukusu, a pored svetskih hitova mogla se začuti i popularna srpska muzika koja je Francuze posebno dirnula i razgalila, te su zajedno sa muzičarima zaigrali kolce.

Da ništa nema bez narodnjaka posvedočio je i Grandov pevač koji je doživeo nesvakidašnju situaciju kada je svojim hitom „Fenomenalno“ podigao celu salu na noge, posebno grupu crnaca iz Francuske koji suga tokom nastupa podigli na ramena. 

– Bilo je stvarno veselo, a ja sam se potrudio da svojim muzičkim repertoarom dodatno podgrejem atmosferu i sve dignem na noge. Pevao sam i Bijelo dugme, čuvene naše rokenrol i pop hitove, ali kad se začula naša narodna muzika, svi su bili u transu. Ajde za naše ljude i da razumem, ali i dalje ne mogu da verujem da su i Francuzi reagovali na našu domaćicu. Svaka im čast, bili su toliko veseli da sam morao da im pariram i uhvatim se sa njima u kolce – priča pevač i dodaje da ovako divnu scenu na svadbi odavno nije doživeo.

– Posebno sam iznenadio kada su zajedno sa mnom počeli da pevaju „Fenomenalno“ i u to u glas… Ppa to je bilo ludilo, došlo mi je da im dam bakšiš – ističe Ćira za Grand Online, a vi u videu ispod pogledajte kako su Francuzi reagovali na „Fenomenalno“.

……

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić