Login/Registracija

Pevač poslao DIRLJIVU poruku porodici sa NEVEROVATNOG MESTA (VIDEO)

Vrele letnje dane pevač Dejan Ćirković Ćira provodi puneći baterije na predivnim mestima širom Srbije. Pre samo nekoliko dana njegova stanica za dobar provod bio je Kruševac gde je uživao na nastupu prijatelja i kolege Ace Pejovića, a već sada boravi na Kopaoniku.

Kako tvrdi, planina i svež vazduh mu izuzetno prijaju tokom velikih vrućina te ih koristi da planinari i uživa u svim čarima koje ona pruža.

– Volim moju ćerku Jovanu, mog sina Aleksandra i moju ženu Ljiljanu. Trenutno sam na 2200 metara nadmorske visine! Volim vas- poručio je pevač i snimio neverovatan pogled koji se pruža sa Kopaonika.

Koja je naredna destinacija za uživanej i odmor nije otkrio, ali je sigurno da će mu se članovi porodice pridružiti te će kraj leta provesti u paketu.

U videu ispod pogledajte šta je još Ćira poručio najmilijima:

……

Putovanja i obilasci gradova su Ćiri slaba tačka, te tako svaki slobodan trenutak, ali i poslovno putovanje koristi da prošeta metropolama i obilazi znamenitosti.

Nedavno je u Berlinu naišao ni manje ni više nego na osnivača brenda Wolfganga Joopa sa kojim je razmenio par reči i fotografisao se.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović