Login/Registracija

Pevač pokušao da SPASE BRAK, pa na kraju poručio ženi:“ Šta bi još?“

Nenada Cvijetić je u svom spotu za novi singl “Šta bi još” opisao životnu situaciju kroz koju i sam trenutno prolazi. Naime, Cvijetić se prema dobro obaveštenim izvorima nalazi pred razvodom braka sa svojom sadašnjom suprugom.


U spotu za novu pesmu pevač pokušava i čini sve ne bi li održao brak, međutim to mu na kraju ne uspeva. Na kraju priče, odlazi sa devojkom koju je upoznao u klubu u kome nastupa i koja se divi njegovoj muzici.

Upitan da li su tačne tvrdnje da radnja iz spota zapravo opisuje njegov trenutni stvarni život, Nenad Cvijetić nije želeo direktno da odgovori, ali je zato citirao stihove iz nove pesme, koju kao autor potpisuje Saša Milošević Mare: “ Kada se sumnjom srce otruje srodne se duše odrode, jedan je put što im preostaje, al’ na dve strane staze odvode”.


– Posle zapaženog uspeha prethodne pesme “Zima će”, dugo sam sa svojim sjajnim proverenim timom, u kome su Mladjan Dinkić i Saša Milošević Mare, birao pesmu koja će se dopasti ljudima i postati novi hit. Izuzetno sam zadovoljan kako je sve ispalo i verujem da će se pesma “Šta bi još” horski pevati na mojim nastupima širom Srbije i regiona – kaže popularni pevač.

Nenad će premijerno svoju novu pesmu otpevati i klubu Kasina. Najnoviji spot Nenada Cvijetića možete i sami pogledati u videu ispod!

Foto: Printskrin: Youtube,
Autor: D. Bukovčić