Login/Registracija

Pevač javno PREVARIO SUPRUGU U RIJALITIJU sada prokomentarisao Dalilu: „E TO JE VEĆ UŽAS“ (VIDEO)

Pevač Ivan Gavrilović prokomentarisao je trenutno jednu od najaktuelnijih tema, a to je ljubavni trougao Dejana, Dalile Dragojević i Filipa Cara.


Ivan je osudio ponašanje Dalile Dragojević, ali i prokomentarisao svoju situaciju kada je on u rijalitiju prevario svoju dugogodišnju suprugu i započeo vezu sa dosta mlađom devojkom.

– Često se pitam kakav je to moj život, isprepletan nekim situacijama koje nisu baš normalne u smislu nekog toka. Nego imaš brak koji traje 20 godina, pa onda ti se desi ovo. Ovo se desila kao neka dubinska veza. Ja sam dugo pokušavao da izbegnem tu situaciju, sigurno nekih 2 meseca, ali u tako nekim ekstremnim uslovima, ja ne smatram da je to prevara da uđeš u neku novu ljubavnu vezu, nisam ja to prevario, pa se vratio – rekao je Ivan o svojoj novoj vezi sa Milijanom, pa prtokomentarisao Dejana, Dalilu i Cara.


– E to je već užas, kad on gleda tu svoju ženu sa kojom je bio 4, 5 godina, ona ga tu vara, a sve je to tu u nekom krugu, blizu, ne može da se izbegne… – ispričao je Gavrilović.

Ivan je potom rekao da smatra da je greška njegove supruge bila što kad je on počeo vezu sa Milijanom nije ušla u isti rijaliti da spase celu situaciju.

– Ja bih ušao… Tu je možda bila Marinina greška što nije uzela lovu i tako se to spašava u tim situacijama – rekao je Ivan u emisiji „Grand magazin“.

Celo gostovanje Ivana Gavrilovića pogledajte u videu ispod!

Foto: Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić