Pevač ispričao TAJNU Marine Tucaković, ovako su nastajali njeni NAJVEĆI HITOVI!

Pevač Danijel Pavlović sarađivao je i družio se dugi niz godina sa pokojnom Marinom Tucaković koja je važila za jednu od naših najboljih tekstopisaca i otkrio kako su nastajali neki od najvećih hitova koje je upravo ona napisala.

751b2cc8aabb866f79a4ac8fda2e5665ac0719bf

– Marina je meni u srcu i nikada odatle neće da izađe… Hvala joj na svemu što je za mene učinila, a učinila je mnogo i to je moja ljubav. Mi smo putovali, smejali se i nervirali se zajedno… Sedeli smo u njenoj seksi sobi, to je jedna mala sobica u njenom stanu na Vračaru, gde je ona imala krevet za jednu osobu, pored njega je bila rakijica i kapućino, leži i piše, papiri oko nje… – prisetio se on.

bcf9eddd7767b287f32d68efa40d6c01a5d0827c

– Imao sam sreće da baš ja budem sa njom  u tim momentima kad su se neke od velikih pesama i stvarale. Pored nje sam naučio kako ne treba da se piše tekst, jer je pisala za neku anonimnu devojku i mučila se, ja sam je pitao: „Za koga pišeš to Cveto? Zašto se mučiš? To je nebitno, tezga“, a ona mi je odgovorila: „Ne mogu ja to tako“… Svakome je davala sve što je mogla, za koga god da je pisala, pisala je kao da joj je zadnji tekst… E u tome je njena veličina i u još nekim tajnama koje mi je odala – ispričao je pevač u emisiji „Grand magazin“.

Foto: Printskrin: Grand tv/Instagram,
Autor: D. Bukovčić