Login/Registracija

Petar Grašo RASPRODAO VIŠE OD POLA KONCERTA u Beogradu

Koncert Petra Graša već je polovinom rasprodat, iako nas ovaj dugo iščekivani muzički spektakl u Štark Areni čeka tek u novembru.

Nakon nekoliko prepunih Arena u Splitu i Zagrebu, najava sada već skoro rasprodatog koncerta u Štark Areni, 11.11.2022., izuzetno je obradovala beogradsku publiku.

Petar Grašo dokazuje da je njegova umetnost, posvećenost svakoj pesmi i izuzetna emocija utkana u svaki stih i stofu, pravi put ka ljudskim srcima, a svojoj publici poznati hrvatski pevač, kantautor i tekstopisac obećava da će atmosfera na koncertu biti jedinstvena, emotivna i produkcijski perfektna.

Uz dobro poznate, omiljene numere poput „Ko nam brani“, „Utorak“, „Ako te pitaju“, gosti će imati priliku da po prvi put, bar kada je beogradska scena u pitanju, uživaju u poslednjem singlu „Jel ti reka ko”, a koji je već osvojio naša srca! Skymusic, organizator koncerta, pobrinuće se da događaj isprati najviše svetske produkcijske standarde, koji će doprineti širenju dobrih vibracija i emocija za pamćenje.

Ulaznice su dostupne putem besplatne aplikacije eFinity. Ukoliko još uvek niste obezbedili vaša mesta na koncertu, preuzmite aplikaciju već danas, odaberite mesta i omogućite sebi i dragim ljudima noć za pamćenje.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić