Login/Registracija

PEJOVIĆU, TI LI SI? Pevač promenio imidž, pustio bradu i brkove

Pevač Aco Pejović iznenadio je mnoge vizuelnom transformacijpm koju je pokazao pojavivši se na promociji Lepe Brene. 


Pevač se u društvu supruge Biljane pojavio na promociji nove kolekcije čarapa pod nazivom „Lady B“ koju je porodica Živojinović pokrenula. 


U lažarnom izdanju, farmerkama, beloj košulji i kariranom sakou pevač je ispozirao za okupljene fotografe i pokazao novi imidž koji podrazumeva brkove i bradu. 

To je mnoge iznenadilo, budući da za skoro dve decenije karijere ga u ovakvom izdanju nismo videli.


Inače, Lepa Brena održala je gala promociju nove kolekcije i otkrila ko je glavni motivator za pokretanje biznisa. 

– Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape, kao što znate, deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodila, rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape „Lady B“ koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine – rekla je Brena za Grand.

Događaju je prisustvovala i Aleksandra Prijović koja je iznela svoje mišljenje o novom brendu porodice Živojinović.

– Oni su od samog početka imali vrhunsku ideju. Nisam ih morala savetovati mnogo, oni sigurno znaju bolje od mene, svi su iskusniji i bolje znaju. Mogu da kažem da sam oduševljena, da sam ponosna na njih. Jako dugo se radilo na tome. Filip je poslednju godinu radio sa njima, jedva čekam da vidite i probate. Ali moram da vam kažem da ja inače jako volim da nosim čarape i uvek mi je hladno, zato sam i tražila da ih prva probam (smeh) i zaista su posebne- tvrdi Aleksandra.

Foto: N. Pantelić/I.V.,
Autor: I. Ankić