Login/Registracija

Pejović priredio NOĆ ZA PAMĆENJE: Evo koji kolega se NAJLUĐE PROVEO (VIDEO)

Pevač Aco Pejović nastupa punom parom, a klubove širom regiona puni kao od šale. Osim neverovatne armije fanova koja ga u stopu rati, na Pejovićeve koncerte dolaze i brojne kolege koje uživaju u spektaklu koji je svaki put zagarantovan.

Na koncertu u Kruševcu koji će se još dugo pamtiti u prvim redovima bio je Acin kolega i veliki prijatelj Dejan Ćirković Ćira koji se provodio za sve pare.

Baš kao i publika uživao je uz svaki Pejovićev hit, ali posebno ga je ganula numera „Ponoć“ iz filma „Toma“.

Ono što je svima privuklo pažnju je što je Ćira na koncertu u ruci imao knjigu „Toma Zdravković 68 neispričanih priča“ i to baš kada je Aco izvodio pesmu iz filma.

Iako je mnogo puta bio na nastupima i koncertima kolege i prijatelja, Ćira nije krio oduševljenje i sreću koje mu svaki put izmami svojim glasom.

– Predivno je bilo, zaista za pamćenje! Aco me je toliko lepo dočekao, uživao sam. Nisam mogao da dozvolim da ne odem u Kruševac i uživam u takvoj večeri- istakao je Ćirković.

Ni Pejović nije krio oduševljenje zbog Ćirinog prisustva te mu je usred nastupa prišao i srdačno se pozdravio sa njim.

Kako to biva, nakon nastupa nastavili su da se provode i uživaju, što su i zabeležili zajedničkom fotografijom na kojoj su pozirali sa menadžerom Banetom Obradovićem.

Delić atmosfere sa neverovatnog nastupa pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović