Login/Registracija

PALO POMIRENJE? Rada rešena da predstavi STAROG-NOVOG DEČKA: „Kad budem progovorila!“

Rada Manojlović stekla je veliku popularnost u takmičenju „Zvezda Granda“ od kada važi za jednu od najangažovanijih na terenu. O bakšišu pevača uvek se šuška, a nema sumnje da je Rada do sada zaradila pozamašnu sumu novca.

– Pevam svuda, na rođendanima, u diskotekama, na svadbama. Generalno, radim fiksno, fiksni mi je honorar. Nikad u životu nisam uzela dobar bakšiš. Desilo mi se jednom, ali šta je jednom… Ne lepe se pare za mene, neće me! Od tog jednog bakšiša mogao je da se kupi auto i to nov automobil- priznala je Manojlovićeva.

Od kada je objavila vezu sa kolegom Harisom Berkovićem pevačicin ljubavni život je pod budnim okom javnosti, a nagađanja o njenom statusu su neizostavni deo novinskih natpisa te je sada rešila da otkrije kako stvari stoje u ljubavi.

– Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem… Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka (smeh) – otkrila je.

Podsetimo, Rada je nedavno proslavila svoj trideset i sedmi rođendandan i tom prilikom rođena sestra Marija pripremila joj je iznenađenje u porodičnom domu. Inače, nedavo je otkrila da nisu oduvek bile u idiličnom odnosu. 

– Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu moralo je da bude po mom. Mislila sam da ako sam starija da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro bile smo deca- ispričala je nedavno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović