Login/Registracija

PALE PRVE SUZE u IDJShow-u: Pogledajte kojih dvadeset četvoro je prošlo dalje

Prva epizoda eliminacija u okviru IDJShow-a emitovana je sinoć. Nakon tri audicije koje su prethodile ovoj epizodi, tročlani žiri koji čine Relja, Teodora i Darko, izabrao je najbolje.

Njih 36 dobilo je priliku da se još jednom predstavi u studiju, otpeva ponešto bez matrice i bliže se upozna sa žirijem, nakon čega su Relja, Teodora i Darko, koji su se sinoć po prvi put našli zajedno, morali da odluče koja 24 takmičara dobijaju šansu da se nađu među 12 finalista, a kojih 12 kandidata odmah napušta takmičenje.

IDJShow – eliminacije Teodora, Relja i Darko (pogledajte OVDE)

Kandidati koji još uvek mogu da započnu trku talenata, odnosno oni koje će publika imati prilike da vidi još jednom jesu Ana Šojić, Patricio Darone, Petar Aničić, Mina Blažev, Anastasija Spasevska, Aldina Polumenta, Ljupka Arsovska, Nikola Damjanović, Natali Balmeks, Ognjen Rapanović, Đorđe Ćulafić, Mina Jeremić, Marina Cvetković, Anđela Vranić, Severin Janjetović, Mirela Ljumić, David i Davor Ardžik, Amna Alajbegović, Franca Emel, Luka Mudrinić, Ermina Hajdarević, Anđela Petrušić, Petar Raičević i Stefan Maljević.

Prve eliminacije, koje je publika imala prilike da gleda pemijerno na IDJVideos YouTube kanalu, sinoć je pratilo više od 6 hiljada ljudi, a 57 hiljada nakon lajva, dok već danas emisija broji više od 120 hijada pregleda i nalazi se u trendingu. Već u okviru sledeće emisije koja će biti emitovana u nedelju 17. aprila, žiri će imati još teži zadatak, budući da moraju da prepolove cifru od 24 kandidata, te da odluče kojih 12 takmičara kreće u finalnu trku.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand.Online