Login/Registracija

OVU ŽELJU MU JOŠ NIJE ISPUNILA Suprug kivan na Biljanu: „SRAM TE BILO“

Takmičenje „Zvezde Granda“ omogućilo je mnogim mladim nadama i talentovanim pevačima da upoznaju najveća imena estradne scene i zapevaju sa velikim zvezdama koje već decenijama haraju scenom.


Biljani Sečivanović ostvario se san kada je rame uz rame upoznala kralja narodne muzike Miroslava Ilića, a kako i sama kaže taj događaj nikada neće zaboraviti.

– Imala sam prilike da barabar zapevam sa Miroslavom, ali da li verujete da se do tada nismo godinama poznavali lično. Ja sam završila takmičenje, on se odselio iz Mrčajevaca odakle sam i ja, a ja sam neko ko je otišao u inostranstvo i nekako su se putevi razišli, turneje, nastupi. I šta se dešava, odjednom se dogodi nastup u Trebinju ili Nevesinju, slagaću vas, Miroslav Ilić i moja malenkost, tada se prvi put upoznajemo. Eto oboje iz Mrčajevaca, a upoznajemo se u Bosni i rekao mi je da je pratio „Zvezde Granda“ i da me je podržavao i da mu je bilo drago što i dalje postoji neko iz Mrčajevaca ko može da nastavi tradiocionalno da prenosi glas Mrčajevaca- prisetila se Biljana u emisiji „A sad malo mi“.


Iako je već dugo u ljubavi sa svojim sadašnjim partnerom, pevačica je priznala da mu jednu želju još uvek nije ispunila, te se zbog toga veoma često ljuti na nju.

– Ne pevam kod kuće, pa da li vi verujete da ja još uvek nisam sela mužu da pevam. On mene već toliko kinji zbog toga, ma godinama. Kaže mi „Sram te bilo, nijednu mi pesmu nisi otpevala na uvo“. Verovali ili ne, moram priznati stvarno je greh pred Bogom- iskrena je bila pevačica.


Nakon njenog priznanja, voditeljka Dragana Katić tražila joj je javno obećanje da će tu grešku ispraviti te snimiti video kako peva svom suprugu.

– Hoću, obećavam! Moram samo da tražim nečiju podršku, mada imam komšiju harmonikaša, zvaću njega da mi pomogne. Komšo, upomoć!- našalila se Bilja.

Podsetimo, pevačica Biljana Sečivanović svoj izvanredan vokal pokazala je davne 2007. godine na audiciji za „Zvezde Granda“ i upravo zahvaljujući „Grandu“ upoznala svog sadašnjeg supruga Acu.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Elena/ Instagram,
Autor: J. Jović