Login/Registracija

OVOG PUTA ZAISTA GORI BALKAN: Tea Tairović objavila novi album

Nakon vrtoglavog uspeha pesme „Hajde“, Tea Tairović radila je punom parom kako na terenu gde je proglašena novom kraljicom bakšiša, tako i u studiu gde je snimala nove pesme, a sada je obardovala publikom i celim albumom.


Kažu: „Dobre stvari ne treba menjati“, pa je tako i Tea ostala dosledna svom stilu i energiji i na projektu „Balkanija“ koji je danas ugledao svetlost dana, a pevačica ne može biti ponosnija na sebe i svoje saradnike povodom ovog velikog ostvarenja.

– Balkanija je tu! Sve što čujete i vidite na ovom albumu sam ja, moja balkanska krv i srce veličine celog Balkana. Nikada ne obećavam puno, volim da pesme govore. Uživajte, opustite se, slušajte, gledajte jer isto nam sunce sija, ista nam pesma prija, ista nam krv teče venama Balkanija. Ekipo… šta da vam kažem, izginusmo 4 meseca zajedno, taman kad sam mislila da je ovo nemoguće izvesti dali ste mi toliko energije i ljubavi i ubedili me u suprotno. Dužnik sam vam– napisala je Tea u opisu objave kojim je promovisala album.

……

Brojne kolege i fanovi čestitali su joj na ovom poduhvatu, a Tairovićeva ne planira da stane jer kreće na Balkanija turneju koja će trajati tokom celog leta.

Naslovnu numeru, ako i svih devet pesamamožete poslušati na njeom YouTube kanalu.
Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković/ Instagram,
Autor: S. Čumić