Ovo su finalisti prve večeri GRAND FESTIVALA

Grand festival pod sloganom Budi human, dobio je prvih deset finalista koji su se u polufinalnoj večeri predstavili publici. Zahvaljujući odlukom eminentnog žirija, koji čine ugledne ličnosti iz sveta medija,  estrade i sporta, deset takmičara okušaće sreću i u finalu Grand festivala.

unnamed (1)

U finale, koje će se održati 3. decembra plasirali su se sledeći izvođači: Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Davor Jovanović i Mirna Radulović, Koktel bend, Dušan Svilar, Tanja Savić i Nemanja Stevanović.

Gledaoci su tokom emisije doprineli prikupljanju novca slanjem poruka na 3030. Celokupni prihodi od festivala namenjeni su u humanitarne svrhe zahvaljujući sponzorima kao i novčanim donacijama Grand festivala.

Voditeljke programa su Dragana Katić i Sanja Kužet, dok je njihov kolega Tihomir Tepić zadužen za razgovore u bekstejdžu. Večeras će  biti održano drugo polufinalno veče, dok će 3. decembra biti finale festivala.

GF

U drugoj polufinalnoj večeri će učestovati i to ovim redosledom: Nebojša Vojvodić, Jasmin Hasić, Maja Nikolić, Danijel Alibabić, Katarina Živković i Elvir, Milan Mitrović, Jadranka Barjaktarović, Milan Dinčić Dinča, Ćira, Andreana Čekić, Blek Pantersi, Rada Sarić, Milan Topalović, Čeda Marković, Biljana Sečivanović, Darko Lazić, Aleksandra Bursać, Steva Anđelković, Snežana Đurišić, Saša Kapor, Mina Kostić, Petar Mitić, Mirjana Mirković, Muharem Serbezovski, Marko Gačić i Milica Todorović.

Večerašnja emisija, odnosno drugo polufinalno veče, će se uživo prenositi na „Grand narodnoj televiziji“,dok će finale prenositi „Prva“.