Login/Registracija

OVO SU ČEKALI GODINAMA: Jelena dočekana sa buketom, Saša dokazao da je ROMANTIK (VIDEO)

Na veliko iznenađenje mnogih, Saša Matić i Jelena Rozga danas su predstavili baladu „Ti i ja“ koja je već na prvu dotakla srca mnogih.

Emotivne stihove dueta potkovali su vizeulnim efektima koje su dočarali kroz romantične kadrove Beograda, zatim krstareći rekom, ali i zaista neverovatnom energijom koja je trajala među radnom ekipom.


Naša ekipa imala je ekskluzivnu priliku da pristustvuje snimanju njihovog spota i sazna da su ove dve velike zvezde odavno planirale da snime duet. 

– Dogovoravamo se već godinama, čekali smo ustvari ovu divnu pesmu. Kako ćemo je nazvati? – pitala je Jelena Sašu pred našim kamerama, a on kao iz topa odgovorio: Ti i ja.

S obzirom da su privatno dobri prijatelji, ne čudi nas što je i na samom snimanju spota sve proteklo u znaku dobre energije, u šta se ekipa našeg portala i uverila na setu. 

Kako dolikuje velikoj zvezdi, Saša se potrudio da Jelenu dočeka kao pravi domaćin, te je na snimanju sačekao buket cveća i to ni manje ni više nego od kapetana broda na kom su snimali spot.


Na pitanje našeg fotoreportera kakav je doček u Beogradu, Rozga je sa osmehom odgovorila: -Uvek je lepo kad oko sebe imaš dobre ljude i sjajnu publiku!

A sjajna energija trajala je tokom čitavog dana.


Osim pevača i ostatak ekipe odisao je odličnim raspoloženjem, a verujemo da ni vi nećete da ostanete imuni na fenomenalnu atmosferu iza kulisa.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić