Login/Registracija

OVO OD NJE NISMO OČEKIVALI: Ana Ivanović usijala mreže PROVOKATIVNIM stajlingom (FOTO)

Naša najpoznatija teniserka Ana Ivanović važi za ženu od stila i uvek vodi računa o svom izgledu. O lepoti nekadašnje broj jedan na WTA listi pričao je ceo svet.

……

Ona pretežno preferira damski stil i svedenost, a sada je otišla korak dalje. Naime teniserka je objavila novu sliku na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da je ovo njeno  najprovokativnije izdanje do  sada. Instagram se usijao od komentara na račun njenog izgleda.

„Moja divna Ana“,  „Volim je svim srcem“,  „Prelepa“, „Boginja iz Srbije“, „Prirodna lepota“, „Kraljica“, „Dama“… glase neki od komentara o Aninoj objavi koju je lajkovao preko deset hiljada ljudi. 

Podsetimo, teniserka je nedavno govorila o braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, pa je priznala da uživa u ljubavi i da je suprug brižan prema njoj. Ona je istakla da decu uče sporstkom načinu života i da ih je roditeljstvo  potpuno promenilo: 

– Ja uglavnom s Bastijanom razgovaram na engleskom, dok s decom pričamo sve – engleski, srpski i nemački. Ali sada učim i nemački, dok Bastijan razgovara sa sinovima. Već umem da kažem rečenice kao što su „Morate da delite“, „Pazite, ovo je opasno“ ili „Povrće je zdravo“. S decom je sve lakše – otkrila je.

Pročitajte još: 

STARI LISAC! Bastijan Anu odmah „ZATVORIO“: „To je prvo što me je naučio“


Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković