Login/Registracija

„Ovo novo normalno, nama je dovoljno!“ SEVERINA nastupala u rodnom gradu!

Dok su u Srbiji zabranjena okupljanja i pevači su mahom bez angažmana, u Hrvatskoj je situacija nešto drugačija. Regionalna zvezda Severina Kojić imala je nastup u rodnom gradu i to na otvorenom.  Još kada je najavila nastup ona je objasnila da su sve zdravstvene mere preduzete da bi gosti bili bezbedni.

– “Skalinada, skalinada, tu se penje, tu se pada, to je život, to je nada…” Sve ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabavit. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za “novo normalno”. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu nase “novo normalno”. Zato vas sve molim #budimoodgovorni. Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obavezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama. Pripremite osobne i dođite ranije. Volim vas – napisala je pevačica pre nastupa.

……

A, sudeći po objavama veče je bilo sjajno i kako kaže pevačica, nama je ovo „novo normalno“ bilo više nego dovoljno.

– Ovo “novo normalno” je nama sinoć bilo i više nego dovoljno… Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna… Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo – napisala je Seve.

……

Saznaj više:

„Evo me doma, bolje sam odma'“ SEVERINA zapalila mrežu fotkom u kupaćem!

TEŠKA GODINA za Severinu! Pored spekulacija da se razvodi, mora da plati ASTRONOMSKI veliku kaznu!

Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović