Login/Registracija

OTKRIVENO ko večeras pobeđuje u RIJALITIJU: „Ima najveće šanse“

Bliži se kraj rijalitiju koji je tokom deset meseci delio naciju zbog javnih prevara, učesnika, eksliplicitnih dešavanja i izazvao brojne sukobe zbog sadržaja koji se emituje na nacionalnoj frekvenciji.

U susret finalu, astrolog i numerolog Goca Dragišić otkrila je svoje prognoze kada je u pitanju pobednik pete po redu sezone rijalitija. 


– Miki iz Kupinova je pobednik sam za sebe, jer po prvi put izdržao deset meseci u rijalitiju, a znamo da je stalno bežao iz istog. Međutim, Dejan Dragojević ima najviše mogućnosti za pobedu. On je u godini Jupitera i ovo što mu se dogodilo, dogodilo bi mu se i da nije ušao u rijaliti – smatra Goca i dodaje da bi se čak  javna prevara, kao i razvod Dalile i Dejana Dragojevića dogodio i mimo rijalitija, jer su oboje u lošoj godini.

– Dalila i on su zajedno u godini devetke, gde je to moralo da pukne. Oni zadnje dve do tri godine ne funkcionišu zajedno, ali Dejan ima 85 posto za pobedu večeras, osim ako glavni šef ne promeni nešto u zadnjem trenutku – ističe i dodaje da ona ipak navija za Sanju Grujić koja se tokom celog trajanja rijalitija oglašavala samo kada je za to imala povod.  


Kada su prognoze za aktuelnu učesnicu rijalitija Dalilu u pitanju, Goca smatra da je tek očekuje težak period. 

– Dalila je u teškoj godini devetke i trebaće joj 3 godine da se oporavi od ovog rijalitija, s tim da ima šanse da uđe i u šestu sezonu rijalitija – kaže Goca.

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. Ankić