Login/Registracija

Otkrivena ljubavna afera: Devojka šutnula kompozitora zbog Severine

Dugo se u estradnim kuloarima šuškalo o navodnoj vezi između pevačice Severine Vučković i njenog kompozitora Filipa Miletića, dok su njih dvoje izbegavali da govore na ovu temu.

Jedan od razloga je verovatno bila i činjenica da je pevačica tada bila u braku s Igorom Kojićem, a Filip u vezi.

No, bivša srpska snajka je sada slobodna, pa ne odustaje od svoje nekadašnje tajne veze, dok Miletić zbog njenih postupaka ima samo probleme.

Sadašnja devojka estradnog zavodnika i kompozitora, kako piše Alo, nedavno je i sama imala priliku da se uveri da je njen dečko bio u šemi sa Severinom.

Tačno tako, to htela sam u životu. Noći stranca, da popijem tu lepotu. Tačno tako, jer desilo to se nije i moraće da se krije, zar ne vidiš ironije? – pisalo je u poruci čiji je pošiljalac bila upravo Severina.

Filip Miletić bio je u dugoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, a kako su mediji u Hrvatskoj pisali pre skoro deset godina, ona ga je tada ostavila upravo zbog Severine. Još tada se spekulisalo da su njih dvoje zajedno, međutim potvrdu nikada niko nije dobio. Čini se da Ani dokaz nije trebao, pa je rešila da ode.

Hrvatska pevačica citirala je stihove hit pesme koju izvodi Milica Pavlović, a numera govori o zabranjenoj ljubavi za koju niko ne sme da sazna.

Ovo kao da su stihovi pisani za nas – bio je nastavak poruke koju je pre Filipa pročitala njegova partnerka.

Kako tvrdi izvor blizak kompozitoru, tada je nastala prava drama, a povređena devojka rešila je da ga ostavi.

Nekoliko nedelja nije želela da čuje za njega jer kada je pročitala poruke, shvatila je da je tačna izreka ’gde ima dima, ima i vatre’. Filip je danima pokušavao da je odobrovolji, međutim bez uspeha – kaže izvor, i dodaje:

Kada se situacija smirila, Miletić je objasnio svojoj devojci da s Vučkovićevom više nema nikakav kontakt, te da je sve između njih davna prošlost. Ona mu je navodno oprostila, ali teško da će zaboraviti način na koji je saznala za njihovu aferu.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Alo/I.G