Login/Registracija

„Oprostila je da bi sačuvala porodicu“; Boban Rajović otvoreno o prevari i supruzi: „Voleo bih to da izbrišem“

04915a086b53969c1ad18d3fcb1a81c3aa15cd01

Pevač Boban Rajović godina je u skladnom braku sa suprugom sa kojom ima troje dece. Međutim, jednom prilikom je izjavio da svoju ženu voli najviše, ali da je u životu imao problema u braku zbog posla kojim se bavi.

Nikad nisam prevario ženu, a jesam govorio da sam bio izložen velikim iskušenjima. Ja sam od onih koji žive po poslovici: „Skupljam apetit okolo, a jedem kod kuće“ – rekao je Rajović svojevremeno, a zatim objasnio sa kakvim se preprekama susretao tokom karijere.

boban rajovic i maja marijana

Glupo bi bilo da kažem da nisam pogledao drugu ženu, a radim posao koji radim! Ranije je bilo drugačije, sad sam zreliji. Sad da se vratim u taj period kad sam bio mlad i lud, sve bih uradio isto jer se ne stidim ničega. Nikad nisam obrukao suprugu, da me neko vidi da šetam s drugom ili da me je neko uhvatio s drugom, smatram da sam tu čist. Imam sreću i da imam razumnu decu, širokih su shvatanja, znaju šta moj posao nosi, imamo drugarski odnos. Bilo je naslova i priča kad su me ćerke kritikovale za neke stvari koje su bile u medijima. Poštujem i cenim njihove kritike, znam da budem detinjast, istrpim kritiku kad zaslužujem da budem iskritikovan, ako je otišlo daleko, molim za oprost, bude mi oprošteno, nadoknadim sa ozbiljnom dozom ljubavi i davanja u svakom segmentu njima i poštovan sam otac i roditelj– tvrdi pevač.

d13135cd76e44a6872fe9bb558d260c9b0ea0b40

Folker je naglasio da je njegova žena temelj porodice i da je, kao takva, i sačuvala njihov brak.

Za suprugu je bilo jako bolno, voleo bih kad bih mogao bar 20, lupio sam, momenata, naslova, sumnji, priča, da izbrišem. Voleo bih da se današnje generacije žena počnu proučavati kako su te neke žene odrastale, razmišljale… Moja žena je jedno divno stvorenje, ne samo što mi je oprostila te stvari o kojima se pričalo, ako hoćeš da sačuvaš brak i imaš porodicu, moraš 1.000 puta da zažmuriš, a današnje generacije razmišljaju – ja to nikad ne bih uradila, OK, ti ne bi, ali, zauzvrat, ja imam ženu koja je mnogo poštovana i cenjena – zaključuje Rajović.

(Blic)

BONUS VIDEO- Dragana Katić: „Ne moram više nikome da se dokazujem“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.