Login/Registracija

ONA JE BOMBA! Marina Visković pokazala BRUTALNU FIGURU i zaludela sve: „Zovite me Latina“

Marina Visković jedna je od najzgodnijih pevačica na našim prostorima i ima izazovne fotogarfije i trbušnjake da to i dokaže. 

Ovog leta pevačica uživa na primorju i provokativim fotkama redovno časti svoje pratioce, a sada je izazovno i bez trunke šminke pozirala u bikiniju od čega su fanovima popadale vilice.

– Zovite me Latina – napisala je Marina ispod fotografije u plavom bikiniju koja je pokupila brojne komplimente.

„Latina ili Lolita, ženo ti kidaš“, „Ovo gori“, „Najzgodnija“, „Previše seksi“, neki su od komenatara, nakon čega je pevačica okačila i stori i samu sebe nazvala bombom. 

Inače, Marina je poznata po tome da vredno trenira, ali je pre mesec dana istegla tetivu zbog čega je neko vreme bila van teretane.

– Ne znam kako sam se povredila. Jedva su me otkočili ova tri dana. Trenutno ne treniram jer se dosta trošim u putu i na nastupu pa ne stižem. Neću trenirati dva meseca, ali na nastupima dosta skačem, to mi je kao trening. Ugojila sam se malo, nemam redovan san i ishranu – priznala je nedavno.

Pevačica je nedavno pokazala mamu i priznala da je od nje nasledila lepotu (OVDE), a zatim i brata za kog kaže da je pravi zavodnik (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić