Login/Registracija

„On je savršen otac, ali…“ Marina Gagić opasno potkačila Darka i njegovu novu devojku

Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom, nakon raskida sa pevačicom Barbarom Bobak  pojavile su se slike sa izvesnon Katarinom koja je kako mnogi tvrde njegova aktuelna devojka.

Nova ljubavna veza je donela i nova nagađanja, te se polemisalo o tome da je Darkova nekadašnja verenica Marina Gagić napravila skandal kada je čula da njen bivši ima novu devojku.

Marina se odmah oglasila o oštro dematnovala priče koje su se pojavile u javnosti.

– Nisam pravila skandale ni kada sam trebala pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje a ne ja – rekla je Marina i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.

– Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča – izjavila je Gagićeva, a prenosi Telegraf. 

Podsetimo, pre nekoliko dana se oglasio i još uvek zakoniti muž Darkove nove devojke, Đorđe i javno je poslao poruku pevaču i bivšoj ženi.

– Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim – rekao je on, pa se ovrnuo na odnos sa ženom i priznao kako su njihova deca prihvatila razvod.

-Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem štetu i Katarini i sebi – istakao je Đorđe. 

Pročitajte još:

„MALO SMO SE POSVAĐALI“ Darko Lazić se oglasio nakon priča da ga je verenica ostavila

„HTELA JE DA ME DRŽI NA KRATKOJ UZICI“ Darko potvrdio da se razišao sa Marinom!

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković