Olja Karleuša više ne izgleda isto! Pevačica napravila drastičnu promenu: „Proces je trajao godinu dana“ (FOTO)

64a824e5f4958fd9995afb723b5929c173cd9f67
Olja Karleuša se ofarbala u plavo

Kažu da promene svima prijaju, a upravo zbog toga popularna pevačica Olja Karleuša rešila je da iz brinete pređe u plavušu, što je mnoge iznenadilo.

-Ko gleda emisiju razmišlja sad, Bože, ova žena negde crna, negde plava. To su sve trenutna ženska osećanja, volje i želje. U jednom momentu si lep sam sebi u tamnijoj boji, a onda u svetlijoj i izbeljenoj. To su sve faze- rekla je Olja kroz smeh, a potom otkrila kako je odlučila da se vrati u staru plavu boju:

-U fazi kada sam bila brineta ja sam sebi izgledala strašno zanimljivo, lepo, otmeno i pametno. Mislim, to će razumeti sve žene, apsolutno! A onda u jednom momentu ti naiđe faza, kada gledaš sebe kao smeđu, da si previše obična. Iskreno, ja sam sebi kao smeđokosa postala obična. I onda sam sebi rekla „Iz te pameti prelaziš u zabavu. Sada ćeš da budeš plava“!

olja
Olja Karleuša se ofarbala u plavo

Olja Karleuša se ofarbala u plavo

Međutim, samo žene znaju koliko je ovaj proces težak ali i dugotrajan, mada što bi rekli sve za lepotu.

-Ovaj proces je išao lagano. Moja kosa je vrlo tanka, slaba i suva jer je kovrdžava tako da je ova promena trajala godinu dana i na kraju sam dobila ono što sam želela- objasnila je pevačica.

ipiccy image 3 3
Olja Karleuša se ofarbala u plavo

Olja je pravi primer da lepoj ženi sve lepo stoji, a što je najbitnije zbog ove promene se ni malo ne kaje, pa čak i kada dobija negativne komentare.

-Obično budu podeljena mišljenja. Neki kažu da mi je super braon i da se ne vraćam u plavo, a neki smatraju da mi je ovako super. Moja majka mene voli kao plavušu i rekla mi je „Konačno si se vratila u svoju prirodnu boju kose“ iako sam ja inače tamna brineta- istakla je Karleuša, a potom otkrila šta joj je suprug rekao kada je ugledao:

-Rekao mi je da je plavo atraktivnije. Kada smo uveče negde smatra da je nekako upečatljivije. Ali svakako šta mi žene zacrtamo, to je što je! (smeh)

olja1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Sanja Vučić oznenadila publiku na Prijinom koncertu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović