Login/Registracija

ODREŠILI KESU: Ono što su Mirko i Bojana dobili za svadbu je pravo BOGATSTVO, a kum je tek IZNENAĐENJE

Sin pevačice Goce Božibovske, Mirko Šijan, i njegova izabranica Bojana Rodić juče su izgovorili sudbonosno „da“, a gala venčanje održano je u jednom restoranu nadomak Beograda. 

Svadbeno veselje mladenci i njihove porodice osmislili su do najsitnijih detalja, a kako pišu mediji, u njega je uloženo preko 100.000 evra. A, kako je gala svadbi prisustvovalo pola estrade, tako mnogi tvrde da se mladom paru sve višestruko vratilo. 

Mlada je dobila i veliki miraz, kao što je to pre tri godine njena sestra Bogdana takođe dobila udajom za Veljka Ražnatovića, a ni svekrva Goca Božinovska nije štedela. 

Ona je navodno mladencima poklonila stan u Beogradu, dok su Rodići iz Titela novopečenom paru poklonili plac na kome mogu da sagrade kuću, baš kao što su to učinili i za Bogdanu i Veljka. A i kumovi su bili široke ruke, te su mladoženji poklonili automobil, piše Srpski telegraf.

– Mirko i Bojana neće u gužvu, tako da će se verovatno graditi još jedna kuća u Titelu na placu nedaleko od porodične. Oni su vezani za Titel i Surčin, tu svi žive i nikad im nije bila želja da se presele u centar Beograda. Stan koji su dobili od Goce je veliki miraz, ali će on da se sredi i izdaje. Mirko je rekao da će on da preuzme sve što se toge tiče. S gradnjom nove kuće svakako ne žure jer u Surčinu za sve ima dovoljno mesta. Planiraju da sređuju plac tek pošto se Bojana porodi, kad beba poraste i ojača. U obe kuće će imati pomoć sa svih strana, tako da za sada nigde ne žure – kaže izvor.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić