Login/Registracija

ODAVNO NISMO ČULI NIŠTA BOLJE: Željko Samardžić i Saša Matić prijateljstvo krunisali duetom: „TO MOGU SAMO DVA KRALJA“, tvrde fanovi (VIDEO)

Kada dva neverovatna pevača sa velikim karijerama ukrste glasove to je zasigurno hit, a još kada je ta saradnja protkana pravim prijateljstvom to je hit sa emocijom kakav su napravili Saša Matić i Željko Samardžić.


Dugogodišnje kolege i prijatelje veže Crna Gora u kojoj provode svako leto, a kako oboje poseduju nekretnine u Bokokotorskom zalivu jedan drugog nazivaju komšijama i baš je iz jednog spontanog druženja nastala pesam pod nazivom „Nekad i sad“ koja je ugledala svetlost dana.

Prema rečima Saše Matića, Željko ga je pozvao jednog dana i rekao kako je čuo pesmu za koju je osetio da može da bude njihov duet i bez ikakve obaveze zamolio ga da presluša, a kako je i Matić osetio isto odlučili su da ga snime i obraduju publiku.


Već na prvo slušanje, ova nuemra osvojila je srca slušalaca, aispod videa nizali su se komplimenti.

„Dva kralja“, „Odavno nismo čuli ništa bolje“, „Kakvo osveženje“, „Dve legende na jednom mestu“, samo su neki od komentara za pesmu koju možete poslušati u videu ispod.
Foto: Printcreen,
Autor: S. Čumić