Login/Registracija

OD ZVEZDA GRANDA DO ŠABAČKOG VAŠARA: Pevač presrećan što peva na ovom događaju: „DRUGI SE FOLIRAJU“

Nema veće sreće za pevače koji su na početku svoje karijere, kad im pesme prolate zapaženo, što se dogodilo i Xanderu Misojčiću sa numerom „Lepotica“.

Pevač kaže da se neće opustiti zato što je ova pesma zapažena i da već radi na novom projektu.

– Bio sam vredan, i kada jedna stvar dobro prođe ja želim da iskoristimo tu medijsku pompu tako da će vrlo brzo sledeća pesma– tvrdi Misojčić.

Iako ga znamo kao urbanog momka kako po stajligu, tako i po pesmama, prizjane da jedva čeka čuveni vašar u njegovom rodnom gradu Šapcu.

– Radujem se, ja obožavam, to je moj omiljeni događaj. Dve godine ništa nije bilo, tako da jedva čekam da idem da pevam, nadam se da će me zvati i ove godine– rekao je za Grand News.

Pevač je ovom prilikom otkrio i da su ti vašari potpuno drugačiji od predrasuda koje vladaju o ovim događajima.

– Kada čuješ šabački vašar, svima je u glavi Vendi, šatori i ti nastupi, ali i tek kako postoje i druge vrste nastupe drugačijeg tipa gde nastupam ja i druge kolege poput Đanija, Jane, Slobe Radanovića i drugih. To je sveukupan doživljaj– objasnio je Misojčić.

Ima i onih koji na pomisao šatora i vašara kažu da je to kič, ali Xander je pokušao da ih razuveri.

– Foliraju se. Svi vole da dođu na takav provod, a oni koji nisu bili oduševili bi se. To je najopuštenije druženje i dešavanje i siguran sam da bi se svakome dopalo, čak i onima koji tvrde da ne vole, zavoleće ako dođu- smatra pevač.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić