Login/Registracija

OD PLAVOG SLONA DO EVROVIZIJE: „Sve je spremno“, tvrde brat i sestra

Devedesetih godina grupa „Twins“ žarila je i palila domaćom muzičkom scenom, a nakon devet objavljenih albuma, Neša i Manuela odustali su od estrade i vratili se u Švajcarsku. 

Mada su oduvek koketirali sa muzičkim žanrom, preferirajući pretežno folk i pop u svojim pesmama, sad su otkrili da privatno slušaju potpuno tvrđi zvuk. Ovih dana zaraziili su se evrovizijskim hitovima, i dok je Neša oduševljen italijanskom grupom „Maneskin“, Manuela je opčinjena Konstraktom i njenim hitom „In corpore sano“. 

– Ja sam odlepila za njom – priznala je ona, a zatim su oboje priznali da odavno imaju želju da učestvuju na Evroviziji i već deset godina čekaju na to. 

– Pre deset godina smo uradili jednu pesmu i ja sam rekao da će ona jednog dana da bude na Evroviziji, ali jednog dana. Stoji gotova pesma, sve je spremno, čeka taj jedan dan kad moja intuicija bude rekla „sad“, to je znak. Svi koji su je čuli, rekli su da je za Evroviziju, ali ja još uvek to ne osećam, tako da za sad ostaje sve na stend baju – rekao je Neša, a Manuela se nadovezala, dodajući da mu u poptunosti veruje i da zajedno sa njim čeka taj trenutak. 

Autor: I. Ankić