Login/Registracija

OČEVU KRITIKU PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA: „Dovodila sam ga do ludila“ (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović publici je postala poznata još 2007. godine kada se pojavila u trećoj sezoni popularnog muzičkog tamičenja „Zvezde Granda“ i već na samom početku postala je miljenica mnogih.

Pitali smo pevačicu da li sada prati takmičenje i kako joj se čine kandidati.

– Pogledam ponekad… Imam jednu komšinicu koja baš strastveno gleda i  toliko pojača da ja i kada ne gledam, čujem. Ne znam baš svakog, ali predobro pevaju  – ispričala je Rada, koja je otkrila da kritiku teško podnosi te da zbog toga ne zna koga bi izabrala za mentora da se ponovo takmiči.


– Ne znam, nisam nešto fan tog mentorstva… Ne volim da mi neko nešto priča. Ja sam devica, a ti devici ništa ne možeš da objasniš i u glavu da joj utuviš. Ja danas hoću tako ili nikako… Sećam se kad sam se ja takmičila, kako se probudim tog dana, tad smislim koju ću pesmu i to je mog tatu izluđivalo… Uvek je govorio: „Ne možeš tako da ideš, čupava, nespremna, nisi uvežbala“. Ja kažem: „Znam, ali meni se to danas baš tako radi“. Ja sam od trenutka, kako mi dune taj dan, ali opet znam i koliko mogu.


Često je bila na meti modnih kritičara koji nisu bili ni malo blagi kada je ona u pitanju, a pevačica je sada uputila jasnu poruku svima koji imaju primedbe na račun njenog stajlinga.

– Imala sam ja razne stiliste i kreatore, ali ako osetim da ja u toj emisiji nisa bila ja, jer me je nešto stezalo i ako nemam slobodu da napravim neki pokret, ako me to ograničava, džabe što je prelepo, ako nemam svoju energiju. Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta… Ja sam u nekom drugom vremenu odrastala i imala idole, a tada je stvarno bilo mnogo bitno imati pesme i to je bilo dovoljno da budeš popularan. Smatram da ne treba da se skinem gola da bih zadovoljila svoju publiku, mislim da oni od mene očekuju pesmu – zaključila je Rada.

Ceo intervju sa Radom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević/Instagram,
Autor: D. Bukovčić