Login/Registracija

Objavio onu NAJDRAŽU: Nova pesma Sergeja Ćetkovića je POSEBNA na više načina (VIDEO)

U susret predstojećem letu, Sergej Ćetković je, kao i svake godine, odlučio da obraduje svoju publiku novom pesmom, drugim singlom sa sedmog studijskog albuma „Kofer“ koji se očekuje na jesen.

17e0e977a81eb6538a2e0a413f76abc32561a340

Nakon istoimene, vodeće numere sa albuma, koju je objavio prošle godine, uz nešto drugačiji muzički i autorski izraz, Sergej se ovog puta predstavlja sa novom ljubavnom baladom „Ne odlaziš“, koja definitivno spada među njegove najlepše pesme, s obzirom na to da se radi o snažnoj, raskošnoj kompoziciji koja nam, kao i uvek kada je ovaj kantautor u pitanju, donosi pravi pop zvuk koji je danas postao retkost na regionalnoj muzičkoj sceni.

Upravo iz tog razloga, Ćetković je odlučio da prednost da pesmi i spot snimi u minimalističkoj, gotovo kamernoj atmosferi, uz mnogo emocija i simbolike, ne želeći da video previše odvuče pažnju od sjajnih stihova, muzike, izuzetne produkcije i aranžmana ove kompozicije, za koju je tekst i muziku radio Sergej, a aranžman Mahir Sarihodžić.

d65e98870ee951cfa4cd6503a59db04db4a483b2

– „Ne odlaziš“ je jedna od mojih najdražih pesama sa albuma „Kofer“, koji ću, posle mnogo odlaganja, objaviti krajem godine. Zato sam i odlučio da je sada pustim u etar i predstavim publici na pragu leta za koje se nadam da će doneti mnogo koncerata i druženja na koje smo toliko dugo čekali – ističe Ćetković i dodaje:

– Ova pesma je posebna na mnogo načina, i verujem da će se mnogi u njoj pronaći, posebno oni koji su patili zbog ljubavi, a siguran sam da je gotovo svaki čovek imao takvo iskustvo. Ljubav nekada ne odlazi od nas, iako to možda želimo, a šta se desi kada ona beži od zaborava saznaćete u ovoj pesmi.

Foto: Ilija Pejoski/ Kristina Ćetković,
Autor: T. Bogavac