NJEGOV NOVI ALBUM ZAPALIĆE REGION: Snimljen prvi spot sa POPULARNOM PEVAČICOM

IMG 20230223 WA0023 1

Od kada je Emir Đulović dao obećanje da će objaviti novi album publika je veoma nestrpljiva, ali kako je pevač poznat kao neko ko drži do svoje reči nismo se iznenadili kada su na društvenim mrežama osvanule fotografije iz studija.

IMG 20230223 WA0018

Emir i Slađa Alegro snimili su duetsku numeru pod nazivom „Osmi dan“ za koji je urađen i spot. Slađa je u spotu ponovo u ulozi zavodnice , a svi koji su čuli pesmu kažu da obećava da će biti veliki hit.

-Spot je snimljen vro brzo, a Slađa je prihvatila sve zadatke režisera kako bi sve što bolje izgledalo- saznaje Grand.

IMG 20230223 WA0019

Već u aprilu publika će imati prilike da čuje Emirov novi album sa devet pesama na kojima je vredno radio, a ana pitanje novinara koja pesma mu je draža, „Cipele“ ili „Osmi dan“ pevač je odgovorio:

-Oduvek sam želeo duet sa Slađom, tako da ću se sada odlučiti za „Osmi dan“. Ne vraćam se u prošlost! Ovo je projekat koji sam sa svojim producentom radio jako dugo, toliko sam uzbuđen. Mnogi su pričali da je naših pet minuta prošlo te 218. godine, ali ja sam siguran da naših pet minuta upravo počinje. Pesme su uglavnom bržeg ritma, a meni je omiljena „Živi moje milo“ na kojoj mi gostuje trubač Marko Marković, veliki umetnik.

IMG 20230223 WA0020
Foto: Miloš Arsić,
Autor: Grand