Login/Registracija

NISU ŽELELE DA ĆUTE: Poznate žene koje su bile ŽRTVE NASILJA (VIDEO)

Nasilje nad ženama tema je o kojoj se poslednjih godina sve više javno govori. Mnoge pripadnice nežnijeg pola, bez obzira na to i danas su žrtve nasilja, od čega nisu zaštićene ni javne ličnosti o čemu govori i ovonedeljni „Grand news“.


Mnoge poznate dame, na žalost, pretrpele su psihičko i fizičko zlostavljanje, a poslednja vest u nizu koja je šokirala javnost jeste nasilje koje je pevačica Jelena Karleuša navodno doživela od strane svog supruga, fudbalera Duška Tošića.

Pevačica je na Božić, 7. januara 2022. godine, prijavila supruga za nasilje u porodici. Kako izvor navodi, Duško je svojoj supruzi i majci svoje dece udario šamar, zbog čega je intervenisala i policija Savskog venca. 


Javnost potresla je vest da je Luka Lazukić fizički napao pevačicu i tadašnju suprugu Natašu Brekvalac. Podsetimo, Luka je Natašu, kako se navodi, fizički napao samo mesec i pošto se porodila. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.


Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je, kako se navodi, bivši muž fizički maltretirao.

U dokumentarnom filmu „Ispovest“ Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno govorila o tome kako je njen otac Rajko bio nasilan prema njenoj majci Verici.

Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije.

Tanja Savić bila je u braku sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dobila dva sina, Maksima i Đorđa, a priča o propadanju njenog braka tresla je Srbiju više od godinu dana. Naime, Tanja je u aprilu 2020. godine prijavila svog supruga, navevši u prijavi da je trpela veliko psihičko i fizičko zlostavljanje sa njegove strane.


Popularna rokerka Slađana Milošević je pre dve godine prijavila policiji svog partnera Igora za fizičko nasilje. Rokerku je, kako su mediji pisali, partner tokom svađe gurnuo u kupatilo nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Svađa se nastavila, a onda je Slađani partner oteo iz ruke njegov telefon, nakon čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade.

Pevačica Maja Marijana nedavno je progovorila o nasilju koje je pretrpela od svog bivešg pratnera Mladena. Ona u početku nije želela da ga prijavi, međutim, na nagovor lekara odlučila se da sve prijavi policiji. Kako se kasnije otkrilo, ovo nažalost nije bio prvi put da je pevačica pretrpela nasilje od strane svog tadašnjeg izabranika.


Radmila Misić se ne pojavljuje u medijima, a iza sebe ima dva braka o čemu je retko i govorila. Pevačica se oOd drugog muža razvela se nakon dve godine bračne zajednice, nakon što ju je on fizički maltretirao.

Godine 2017. srpsku javnost je šokirala vest da je i poznata košarkašica Milica Dabović žrtva nasilja. Nju je u njenom stanu te godine pretukao bivši partner Simon Šiklić, posle čega je reagovala i policija.

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je otišla u policiju i prijavila ga, pisali su mediji.


I pevačica Goca Tržan priznala je da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. I zaista mnoge nisu ćutale.

Ko je sve od poznatih bio žrtva porodičnog nasilja možete da pogledate u videu ispod. 

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: I. Ankić/G.News