Login/Registracija

NIŠTA OD RAZVODA? Pevačica spremna da OPROSTI PREVARU

Prošle nedelje kao bomba je odjeknula vest o razvodu pevačice Ivane Šašić koja je šokirala javnost.

Ona je na svojim društvenim mrežama objavila kako se rastaje od supruga, nakon čega je otkriveno i da je u pitanju prevara.

Iako je Ivana odmah nakon saznanja skinula burmu i podnela papire za razvod, deluje da se prašina slegla i da je ostavila prostora da razmisli o celoj situaciji.

– Sve što se desilo desilo se, ja Bojana neću da pljujem i da pričam o njemu u ružnoj konotaciji. On i dalje je tu i nalazi način da sve ovo završimo na lep način i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad. Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman o tome da priča i da prizna svoju grešku. Ja sam rekla šta je bilo i šta je istina, ali vreme će pokazati da li ćemo prebroditi sve to. Ljudski je oprostiti– ispričala je pevačica u „Grand Magazinu“.

Šašićka je objasnila kako je priznanje greške i razgovor ključ svega.

– U meni je propradio bes, ali ja imam hreca da to kažem. Ja nikad nisam rekla da on mene ne voli i nikad neću reći, i znam da on mene voli. Šta se u njegovoj glavi u tom trenutklu desilo, to on zna i on mora da živi sa tim, ne ja. Da li ću ja tih mojih 5 godina baciti za 10 dana nečega to je moja stvar i moj izbor, bes jeste tu. Koji nije prevario i neće ako može- iskrena je bila Ivana.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić