Nina Badrić skrhana bolom zbog gubitka: „Bio si mi rame za plakanje i uteha“ (FOTO)

Prelepa pevačica Nina Badrić se danas oglasila na društvenim mrežama tužnim povodom i objavila je oproštajnu poruku svom bliskom prijatelju koga je izgubila, a njene reči gađaju pravo u dušu.

Iako je ona ranije tajila svoj privatni život, sa pojavom društvenih mreža i ona je počela da javno govori o svojim osećanjima, kako veselim tako i setnijim, bolnijim.

Sve čemu se raduje, zbog čega je nemirna i oseća bol lepa Hrvatica počela je da deli sa pratiocima na Instagramu.

Njen profil je tako postao mesto na kom se može doznati sve o njenim nastupima, novim pesmama, saradnjama, pa čak i to kako izgledaju njen dom, prijatelji i članovi porodice.

Pre par sati baš jedna takva našla se na njenom storiju i ganula fanove. Potresnim rečima pevačica se oprostila od svog dobrog saradnika, koji joj je povremeno bio i više od toga.

Puno toga me veže za ovog veličanstvenog čoveka. Bio je prijatelj kad je bilo teško, rame za plakanje utjeha i veliki odbrambeni zid mojih tada krhkih leđa. Voljeni Miro…za glazbu i za mene učinili ste puno i bez vas je sve bilo bez duše. Počivajte u miru a ja ću se sećati – napisala je Nina u opisu fotografije svog prijatelja.

Na osnovu ove objave svima je postalo jasno da je tuga Nine Badrić u ovom momentu izuzetno velika.

PROČITAJTE I:

(Story)

Foto: Instagram,
Autor: J.R.