Login/Registracija

NIJE TEKLO GLATKO Pevačica otvorila dušu o bivšem: „Bio je to baš težak raskid“

Mnogi pevači koji su već decenijama na estradi tvrde da se sve promenilo u estadnim vodama, a među njima je i Nataša Đorđević koja se prisetila svojih prvih muzičkih koraka.

– Ranije ako se pojaviš negde moralo je da bude sve na nivou, a sa druge strane ko me zna privatno zna da sam ja zvrk i da volim da se šalim, pogotovo na svoj račun. Kao da imam dve ličnosti, kada se upale kamere ja imam neku odgovornost– objasnila je pevačica.

Od samog početka trudila se da u prvi plan ističe svoj vokal i pesme, međutim pre nekoliko godina našla se na stranicama žute štampe i to povodom raskida koji je navodno završio batinama.

– Samo jednom, ali ne zbog mene i ne zato što sam ja to tako htela. Mene i danas nervira kada se pojavi taj članak, posle ne znam, deset godina, a kao da je juče bilo. Bože moj to je tako, nije baš kako pričaju ljudi, ali jeste bio težak raskid- istakla je pevačica.

Ipak nakon toliko vremena sve je došlo u normalu i Nataša se može pohvaliti sjajni odnosom koji danas ima sa bivšim partnerom.

– To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, naravno posle toliko godina naše veze. Ja sa tim čovekom imam sina, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog deteta- rekla je.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović