Login/Registracija

Nije napravio grešku što je napustio „Legende“? Ivan predstavio novu pesmu, fanovi ujedinjeni (VIDEO)

Nakon tri decenije rada sa grupom „Legende“, pevač Ivan Milinković započeo je solo karijeru. Od tada fanovi jednog od najboljih vokala na našim prostorima raspravljaju o tome da li je pevač napravio grešku što je napustio čuveni sastav koji ga je proslavio. 

Vođa grupe „Legende“, Zoran Dašić Daša, nedavno je za naš portal iskreno govorio o Ivanovom odlasku, tvrdeći da je prestao da veruje u njihovu bajku (VIŠE O TOME OVDE), ali se Milinković nije oglašavao, već je vredno radio na svom albumu prvencu, želeći da ga što pre predstavi publici.


Iako ga je pandemija korona virusa usporila sa radom, pevač je konačno obradovao svoje fanove novom pesmom pod nazivom „Siva magla“, koja je izazvala lavinu komenatara na Jutjubu. 

„Već sam se pitala šta bi sa Ivanom? Odgovor stiže…predivan“, „Melem za dušu“, „Pun pogodak Ivane! Svaka čast“, „Kakvo uživanje si nam priredio! Stihovi su prelepi, tvoj glas je podigao pesmu u visine“, neki su od komentara na njegovu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku. 

POGLEDAJTE I
Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić