Login/Registracija

NIJE JOJ BILO LAKO Vera Matović: „Pevala sam dok mi je beba bila u kolima!“ (VIDEO)

Vera Matović važi za jednu od estradnih umetnica koje su najduže na sceni, a iza sebe ima impozantnu karijeru dugu 50 godina. U decembru 2020. godine, dobila je nagradu na “Saboru narodne muzike 2020”, za koju kaže da joj je priznanje da je sve ove godine na pravom putu.

– Ova nagrada je potvrdila ceo ovaj moj opus što sam do sad radila, jer na ovakav trud i rad morala je da dođe i ta nagrada, jer tu nagradu ne može da dobije svako – istakla je ona i dodala da je učestvovala 36 puta na festivalima i da svaki put donela neku nagradu.

Pevačica je veoma ponosna i na sebe i na svoj rad, jer kako kaže, biti na sceni a ne ostvariti nikakav uspeh je uzalud. Ističe da se kroz godine dosta borila za svoju karijeru, te da je mnogo toga i žrtvovala. Tom prilikom prisetila se i kako je odmah nakon porođaja bila u stanju da ide na nastupe i to sa bebom u rukama.

– Ja sam posle 27 dana otišla da radim. Nije toliko što mi se radilo, već što me je publika tražila. Nosila sam korpu sa bebom u rukama, pa smo je čuvali u kolima. Ko otpeva prvi na programu, on ode u kola i čuva bebu. Nosila sam je po Nemačkoj, Holandiji, Austriji, vodila majku sa sobom da je čuva – priseća se Vera uz osmeh i kaže da joj je porodica bila velika podrška tokom svih ovih godina.

Na pitanje da li je teško održati brak sa suprugom koji je iz iste branše, odgovara da je to nešto najlepše jer jedan drugog razumeju, a ujedno uvek su okruženi muzikom, te da je veoma srećna i ispunjena.

Ceo intervju sa Verom pogledajte OVDE:

……


Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković