Login/Registracija

NIJE IMALA KUD? PROBLEMI zbog autorskih prava naterali Nensy na OVAJ potez (VIDEO)

Nakon duge i teške situacije u kojoj su se muzičari našli zbog pandemije, mnogi pevači jedva su dočekali popuštanje mera i priliku da rade ono što vole i od čega žive – da pevaju. Ipak, neki od njih naišli su na neočekivane situacije i zabrane koje su ih primorale da naprave drastičan potez. 

Jedna od njih je Nevena Nensi Stojanović, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, koja novi kaver i spot za isti nije mogla da objavi na najpopularnijoj video platformi. Kao razlog navodi to što nije uspela da dobije autorska prava, zbog čega se oglasila na Instagramu, gde je na kraju i objavila novu pesmu. 

Posle više meseci, došao je trenutak da ovaj sjajni projekat konačno ugleda svetlost dana. Odmah ću se ograditi da postavljanje ovog videa nema za cilj nikakvo sticanje materijalnog dobra, jer zbog nedobijanja autorskih i izvođackih prava nećemo postavljati video i na YouTube, ali smatrala sam da ovoliko uloženog truda i ljubavi mog kolege Aleksandra Beronje i mene, zaslužuje da bude viđeno makar ovde – napisala je pevačica iz link spota na IGTV-u. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić