Login/Registracija

NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE! Članovi grupe LEGENDE otkrili SA KIM su snimili DUETSKU PESMU

Proslavljeni muzički sastav „Legende“ danas je organizovao promociju svog novog albuma. Budući da je ovaj događaj bio u planu još prošle godine, simbolično, svoj album su nazvali „Legende 2020“ i naziv nisu želeli da menjaju.

– Ova CD je praktično najava onoga što dolazi. Nove pesme tek slede. Ovde, na ovom albumu, je osam novih pesama koje nikada nisu objavljene i još četiri prepevane. Novi pevač je mlad, pun energije. Tu je i Marko, na klavijaturi, do sada je bio pomoćni član, a sada stalni. Spoj njih dvojice mladih, to je energija sada koja nam je potreba i koja nas pokreće – istakao je Zoran Dašić, frontmen pomenute grupe.


Novi pevač, Nikola Zekić vidno je uzbuđen zbog novog albuma i smatra da je ovo tek početak njegove karijere.

– Verovatno vidite da sam pomalo ushićen, ovo je moj album prvenac i baš sam pod utiskom. Veoma nam znaći podrška svih – istakao je Zekić i dodao – Lanac je počeo da puca, kao zapeta puška sam i jedva čekam druženje sa publikom i da oni osete ono što mogu da im pružim.


Prvi put za 33 godine, koliko postoje Legende, na albumu će se naći i ženski vokal, a u pitanju je Merima Njegomir.

– To je moja muzička majka. Sa takve dve velike legende naše srspske muzike, dečački snovi postaju java – naveo je pevač.

Događaju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti među kojima su bili Bajaga, ali i glumac Žarko Stepanov.

Više o promociji, pogledajte u videu ISPOD!

Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković