Login/Registracija

„NEMAM ZA ČIM DA PATIM“ Barbara progovorila o Darku Laziću, pa spomenula njegovu novu devojku

Ne stišava se bura oko ljubavnog života Darka Lazića koji se kako pišu mediji trenutno zabavlja sa izvesnom Katarinom, koja je u procesu razvoda od svog supruga, što čini ovu estradnu dramu dodatno interesantnu čitavoj javnosti.


Sada se na ovu temu prvi put oglasila i Barbara Bobak, doskorašnja devojka popularnog pevača sa kojom je bio godinu dana u vezi, a Barbaru je verio i planirao veliku svadbu za sledeću godinu. 

–  Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim – rekla je Barbara, pa se dotakla i njegove nove devojke, pored koje je on nju, prema napisima pojedinih medija, svakako preboleo.

– Super ,ako ima, baš mi je drago. Ako ona njemu odgovara, ako je on srećan, srećna sam i ja zbog njega. Neka su živi i zdravi – rekla je pevačica, a onda otkrila da li bi se javila bivšem partneru kada bi ga srela. 


-Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu – rekla je Barbara za 24sedam.

Podsetimo, pevačica se prethodnog dana našla u fokusu zbog navoda da joj se na jednom nedavno održanom nastupu toliko slošilo, da su morali da je odnesu s bine, a sada je otkrila šta se desilo i da joj je majka koja je medicinski radnik pomogla.

– To je bilo pre jedno dve, tri nedelje. Dva dana pre nego što se to desilo, ja sam snimala spot, ceo dan nakon toga sam radila u Novom Pazaru. Nisam jela ništa što ne treba, alkohol nisam ni probala. Tog jutra, kada sam imala nastup, osećala sam se dobro, međutim kada sam počela da se sređujem i šminkam osetila sam da mi je muka i samo krećem da povraćam – rekla je Bobakova koja je ubrzo potom pozvala majku, kako bi se posavetovala sa njom.


– Sve vreme sam se šminkala i povraćala! Ali nisam razmišljala da otkažem nastup zbog svih tih ljudi koji će doći, kolega muzičara, gazde… Takva sam, radoholik. Mama mi je donela klometol i bila sam malo bolje, međutim, ispovraćala sam se ponovo ispred kluba! – kazala je pevačica koja ni tada nije odustala od izlaska na binu.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković